9 feiten over zwangerschap die u niet wist

! Geen categorie

Om u hierop voor te bereiden, verzamelden we enkele van de meest voorkomende feiten over uw lichaam tijdens en na de zwangerschap.

een. Je kunt last hebben van incontinentie tijdens niezen

Baby Tooling veroorzaakt een enorme lading op de bekkenspieren die de blaas, het rectum en de vagina regelen. Hun verzwakking leidt tot het feit dat je kunt overleven als je niest. Probeer hiermee om te gaan, oefeningen te doen om de spieren van de bekkenbodem te versterken.

2. Je loopt een rot als een eend

Reloxinehormoon, dat wordt geproduceerd door eierstokken

tijdens de zwangerschap, aldus zijn naam, helpt uw ​​gewrichten te ontspannen om zich voor te bereiden op de bevalling. De impact ervan breidt uw bekken enigszins uit, waardoor het moeilijker wordt om evenwicht te behouden. Bovendien verandert bowmore.expertpagina.nl/ overgewicht uw zwaartepunt ernstig en maakt het veranderen van het gang.

3. Je kunt de voetgrootte verhogen

Er zijn verschillende redenen waarom uw voeten kunnen toenemen en blijven, dus zelfs na de zwangerschap. Aan de ene kant ontspant ontspant en breidt de gewrichten in het hele lichaam uit, waardoor de benen breder maakt. Een toename van het gehalte aan fluïdum in het lichaam tijdens de zwangerschap veroorzaakt ook zwelling van de benen. Bij sommige vrouwen, na levering, keert de voetgrootte terug naar de vorige, anderen kunnen meer op de grootte blijven.

Sell Your House Today With Hope Property Buyers

Fill out a form or give us a call! We have experts waiting to process your information and give you an IMMEDIATE cash offer. Don’t miss this opportunity to get the most money for your house!

Fill The Form To Sell Your House

"*" indicates required fields